Cautare

1926 de rezultate pentru "motorgeanu elena simona" (7.18 secunde)
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Stimati colegi, pun pe hartie aceste randuri cand deja se stie ca doamna Elena Udrea este arestabila. ... Firul rosu al acestora este, evident, Elena Udrea. In majoritatea luarilor de pozitie exprimate, fostul presedinte incerca sa ne convinga ca Elena Udrea este buna pentru Romania.
Elena Udrea, acuzata de abuz in serviciu si folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite Seful Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general al Romaniei referatul in vederea sesizarii Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea care, in perioada in care se presupune ca a savarsit faptele, a indeplinit functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici.
Una din prezentele care au luat probabil mintile imberbilor democrati reuniti zilele trecute la scoala de Vara de la Costinesti a fost Elena Udrea.
Dupa ce Elena Basescu a promis la Ploiesti legalizarea drogurilor, Crin Antonescu s-a enervat si a exclamat: ... Le da domnisoara Elena Basescu.
Investigatia lui Dan Tapalaga a avut ca punct de plecare informatia potrivit careia PD-L si-a instruit filialele sa asigure cate 10 voturi pe sectie de votare pentru a-i asigura candidatului independent Elena Basescu intrarea in Parlamentul European.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca exista discutii in PSD legate de faptul ca Ion Iliescu l-ar sustine pe Sorin Oprescu pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna. ... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat Elena Udrea.
Jaful a avut loc in aceeasi zi in care a inceput scandalul cu Elena Basescu. ... Consilierul primului ministru, Andreea Vass, poarta un nou razboi cu mezina familiei prezidentiale, Elena Basescu.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Elena Udrea. ... E evident ca acesta poarta numele de Elena Udrea. ... Traian Basescu intervine in problema pensiilor degajat, dintr-un hypermarket, apoi, in locul premierului ori al ministrilor Apararii ori Internelor, cea care vorbeste este Elena Udrea.
Sorin Rosca Stanescu) Doamna Elena Udrea a dat o noua lovitura de imagine. ... Doamna Elena Udrea viseaza si vizeaza cea mai importanta functie in stat.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid.
Simona Halep, campioana castigurilor Cei mai buni jucatori romani de tenis, clasati in Top 200 ATP si WTA, la simplu si la dublu, au castigat in 2013 premii totale in valoare de 4,34 de milioane de dolari, suma ce reprezinta un record pentru Romania in ultimii 15 ani.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. ... A primit steagul comunitatii Simona a fost invitata sa danseze cu aromanii si n-a ezitat s-o faca. ... Simona a luat simbolul si a dansat cu el.
Simona Gherghe este mai indragostita ca niciodata si, de cateva luni, este nedespartita de Razvan Sandulescu.
Marile lor probleme sunt insa lipsa materialelor si numarul mare de copii din grupe", a declarat Simona Dragan, directoarea unei gradinite particulare din Craiova, care si-a deschis portile in 2003.
"Prin Acordul Cadru semnat la 26 ianuarie, ADR-urile vor prelua atributiile privind gestionarea fondurilor alocate prin Programul Operational Regional, la nivel regional, iar Ministerul Integrarii Europene, ca autoritate de management, va asigura monitorizarea si controlul atributiilor delegate, urmarirea folosirii fondurilor in scopurile pentru care au fost alocate, in vederea implementarii Programului", a declarat Simona Covrescu, expert relatii cu publicul in cadrul ADR S-V Oltenia.
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
De aceea, afacerile în domeniul dermato-cosmetologiei cresc vazând cu ochii. Ianosi SRL si-a început activitatea în primavara lui 2007, cu doar doi angajati, care erau si asociatii firmei, Simona si Gabriel Ianosi, medici de meserie.
google-analytics.com